• Menu
  • Menu
About us

About Us

Ποιοι Είμαστε


Γεια σας! Είμαστε ο Στράτος και η Αλίκη, ένα ζευγάρι με όρεξη για δραστηριότητες και ταξίδια. Μας αρέσει να σκεφτόμαστε θετικά, να γνωρίζουμε κόσμο και να δοκιμάζουμε νέες εμπειρίες. Περιμένουμε αγωνιωδώς την κάθε επόμενη εξόρμηση ή δραστηριότητα μας. Αυτό μας γεμίζει, μας φέρνει πιο κοντά και μας βοηθάει να ξεφεύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Μέσα από το Worth Every Mile θέλουμε να περάσουμε αυτό το συναίσθημα και μήνυμα και σε όλους εσάς καθώς επίσης και να σας λύσουμε τυχόν απορίες ή άγχη που μπορεί να έχετε και να σας κάνουν να διστάζετε. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε travel and activities guides από Ελλάδα και εξωτερικό και διάφορα tips & tricks. Επίσης σας δίνεται και η δυνατότητα να κλείσετε μόνοι σας τα ταξίδια σας και τις δραστηριότητες σας.

Θεωρούμε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να είμαστε μίζεροι και γεμάτοι αρνητική ενέργεια, οπότε η στάση μας είναι ακριβώς η αντίθετη. Προσπαθούμε πάντα να αξιοποιούμε τον χρόνο μας εποικοδομητικά, να ανακαλύπτουμε νέους προορισμούς και να σχεδιάζουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Όταν δεν κάνουμε κάτι από τα παραπάνω απολαμβάνουμε τις μικρές εξόδους με συγγενείς και φίλους, καθώς επίσης και την ηρεμία του σπιτιού μας βλέποντας σειρές ή παίζοντας PS4 και επιτραπέζια.

Προσωπικά στοιχεία

ΣΤΡΑΤΟΣ: Γεννημένος στην Αθήνα με καταγωγή από τα Γιάννενα και την Κρήτη. Έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός και εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, ενώ παράλληλα είναι αιώνιος ντελιβεράς και έχει ένα αποτυχημένο κανάλι στο YouTube.
Του έμεινε «ψυχολογικό» από τον στρατό ο χαμένος χρόνος και έκτοτε δεν αφήνει στιγμή να πάει χαμένη. Διψάει για εξορμήσεις, δραστηριότητες στην φύση και όχι μόνο, και γενικά θέλει να δοκιμάζει τα πάντα. Πες του να πηδήξει από το διάστημα για πλάκα ε και λογικά θα το δοκιμάσει.

Του αρέσει να είναι οργανωτικός και έχει κόλλημα με τα στατιστικά και τους στόχους είτε αυτό έχει να κάνει με ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη είτε με τα έξοδα του μήνα.
Κολλημένος με την μικροσκοπική του GoPro που δεν την αποχωρίζεται σε κανένα ταξίδι ή δραστηριότητα και έχει και την ψευδαίσθηση ότι ξέρει να την χρησιμοποιεί. (written by ΑΛΙΚΗ)

ΑΛΙΚΗ: Γεννημένη στην Αθήνα με καταγωγή από το Αίγιο . Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πάντειο. Έχει εργαστεί σε πολλές δουλειές και το όνειρο της είναι να αποκτήσει ένα επιτυχημένο travel blog.
Το «μικρόβιο» του ταξιδιώτη το είχε από το λύκειο καθώς είχε οργανώσει 5ήμερη εκδρομή στην Αγγλία. Αναζητάει συνεχώς καινούριες περιπέτειες και ανυπομονεί να γνωρίσει όλο τον κόσμο.

Μεγάλη της αδυναμία είναι το φαγητό παρόλο που λέει συνέχεια το αντίθετο. Σε κάθε εξόρμηση είναι υπεύθυνη για την εύρεση του καλύτερου σημείου για φαγητό. Λιώνει ώρες ατελείωτες με ξένους vlogger για να δει τι να αποφύγει και τι όχι. Της αρέσει να πιάνει κουβέντα και να γνωρίζει τους ντόπιους σε κάθε προορισμό καθώς και να τους προσφέρει συμβουλές όταν αυτοί επισκέπτονται την Ελλάδα.
Σε κάθε προορισμό της αρέσει να μαθαίνει τις αντίστοιχες βασικές λέξεις για να το παίζει έξυπνη παρόλο που ποτέ δεν μπορεί να τις προφέρει κανονικά. Κρίμα που δεν την έχετε ακούσει να μιλάει Αραβικά. (written by ΣΤΡΑΤΟΣ)

Compass and map that means it worth every mile.

Στόχοι

Μιας και ο Στράτος έχει την προσωπική του wishlist έχει θέσει κάποιους αρχικούς στόχους που κυνηγάει και η Αλίκη άλλο που δεν θέλει πρέπει να ακολουθήσει. Αυτοί που εκκρεμούν είναι οι εξής:

  • Να γυρίσει όλες τις χώρες της Ευρώπης ( 20/50)
  • Να γυρίσει 50 πόλεις στην Ευρώπη ( 35 so far)
  • Να πάει στο Περού και να κάνει πεζοπορία μέχρι το Machu Picchu
  • Να κάνει βόλτα με αερόστατο στην Καππαδοκία
  • Να ζήσει την εμπειρία ενός σαφάρι στην Αφρική
  • Να πάει σε όλες τις ηπείρους ( 4/6)

Μελλοντικά Σχέδια

To Worth Every Mile να γίνει μια πετυχημένη ιστοσελίδα με άκρως αληθινές και προσωπικές εμπειρίες από τα ταξίδια και τις εξορμήσεις μας σε όλο τον κόσμο. Να αποκτήσουμε συνεργασίες και παράλληλα να ενισχύσουμε τις εθελοντικές μας πράξεις όσο περισσότερο γίνεται.

© 2020-2022 - All rights reserved | Created with by Crazy Lemon