αρθρογραφία

Αρθρογραφία

Μετά την εμπειρία 25 χωρών στο εξωτερικό, καθώς επίσης και πολλές εξορμήσεις στην Ελλάδα, είμαστε σε θέση να γράψουμε για εσάς. Μπορούμε να προτείνουμε λύσεις και να δώσουμε συμβουλές από αρνητικές προσωπικές εμπειρίες που είχαμε στο κομμάτι της διαμονής από διάφορα ξενοδοχεία και καταλύματα. Μετά την συνεργασία με το εκάστοτε κατάλυμα, γράφουμε την προσωπική μας εμπειρία από τον χώρο του δωματίου, αλλά και από τις λοιπές παροχές που προσφέρει ο χώρος. Στην αρθρογραφία μπορεί ακόμη να περιλαμβάνεται και το link του ξενοδοχείου σας, έτσι ώστε να οδηγεί τον αναγνώστη σε απευθείας κράτηση, είτε μέσω booking ή άλλης γνωστής πλατφόρμας που πιθανόν έχει καταχωρηθεί το ξενοδοχείο. Εναλλακτικά, στο hyperlink μπορεί να περιλαμβάνεται το website του καταλύματος (αν υπάρχει) και να χρησιμοποιηθεί και ως backlink.

Αναλαμβάνουμε ακόμη να σας δώσουμε υλικό για τα social media, με περιεχόμενο που δημιουργήσαμε κατά την διαμονή μας στον χώρο σας. Ο εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος και επαγγελματικός. Σε αυτόν περιλαμβάνονται drone, stabilizer, επαγγελματική κάμερα, καθώς επίσης και action camera για πιο extreme ή υποβρύχιες λήψεις. Επιπροσθέτως, για μεγαλύτερα project, υπάρχει επαγγελματίας φωτογράφος και βιντεογράφος στην ομάδα μας, που μπορεί να μας συνοδέψει.

Εκτός από την αρθρογραφία, θετικά reviews μπορούν να υπάρξουν και σε άλλες πλατφόρμες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Google Maps (Τοπικός οδηγός 6 ου επιπέδου) ή το Trip Advisor. Όλα τα παραπάνω προφανώς δεν γίνεται να συμβούν χωρίς να υπάρξει ανάλογη προσωπική εμπειρία για να καταλήξουμε στα αντίστοιχα συμπεράσματα. Αιτήματα για θετικές αξιολογήσεις χωρίς την αντίστοιχη προσωπική μας εμπειρία δυστυχώς δεν θα γίνονται δεκτά και δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε κάποια συνεργασία. Ο χρόνος περάτωσης των παραπάνω διαδικασιών ποικίλει ανάλογα με το τι χρειάζεται ο κάθε συνεργάτης.

Διαθέσιμο υλικό από φωτογραφίες και βίντεο μπορείτε να δείτε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες και μελλοντική συνεργασία μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή μαζί μας πατώντας εδώ.

© 2020-2022 - All rights reserved | Created with by Crazy Lemon