paragliding

Οργάνωση Δραστηριοτήτων

Μέσω της ιστοσελίδας μας είναι δυνατή η οργάνωση δραστηριοτήτων με τις αντίστοιχες συνεργαζόμενες εταιρείες. Προσφέρεται αποκλειστικά το booking της δραστηριότητας και μπορείτε να μεταβείτε στον αντίστοιχο χώρο μόνοι σας. Εναλλακτικά ανάλογα την περιοχή, υπάρχει και η δυνατότητα οργάνωσης και μεταφοράς στον αντίστοιχο χώρο από εμάς. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά, όλες τις διαθέσιμες δραστηριότητες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Ακόμη, σας δίνεται η δυνατότητα να δηλώσετε ενδιαφέρον για τη δραστηριότητα της αρεσκείας σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας με τα στοιχεία και το μήνυμά σας.

Δραστηριότητες

Air

Trike ή Paramotor

Το Paramotor ή αλλιώς στα Ελληνικά μηχανοκίνητος αετός σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε την θέα από ψηλά. Ταυτόχρονα παραμένετε απολύτως ασφαλείς πάνω στο διθέσιο όχημα. Μια δραστηριότητα κατάλληλη για μεγάλους, αλλά και μικρούς. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο άρθρο μας εδώ.

Περιοχή: Κάστρο Βοιωτίας, Ανάβυσσος, Πόρος, Γιάννενα, Μετέωρα, Κόνιτσα, Άνω Πεδινά, Ακροκόρινθος

οργάνωση trike δραστηριοτήτων
Ελεύθερη πτώση

Η ελεύθερη πτώση είναι τo extreme sport που αποτελεί όνειρο για αρκετούς, αλλά λίγοι τολμούν να δοκιμάσουν. Είναι η απόλυτη εμπειρία αδρεναλίνης σε συνδυασμό με την κορυφαία αίσθηση ελευθερίας. Ανάμεικτα και έντονα συναισθήματα που δύσκολα θα  νιώσετε σε άλλη δραστηριότητα. Λεπτομέρειες για την ελεύθερη πτώση, μπορείτε να βρείτε και στο άρθρο μας εδώ.

Περιοχή: Πάχη Μεγάρων

tandem free fall jump
Αλεξίπτωτο πλαγιάς

Δοκιμάστε την εμπειρία πτήσης με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Δείτε την απολαυστική θέα της ευρύτερης περιοχής να απλώνεται μπροστά στα μάτια σας, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε την διθέσια πτήση σας, παρέα με το εξειδικευμένο προσωπικό που συμμετέχει στην οργάνωση και ομαλή πορεία των δραστηριοτήτων.

Περιοχή: Ζαγοροχώρια, Γιάννενα

paragliding
Flying fox

Εναέριο πέρασμα πάνω από ποτάμι ή διάσχιση διαδρομής μέσα σε δάσος. Μια έντονη δραστηριότητα για όσους θέλουν λίγη αδρεναλίνη παραπάνω.

Περιοχή: Ζαγοροχώρια

Ground

Trekking

Πεζοπορία και εξερεύνηση μέσα σε δασικά σηματοδοτημένα μονοπάτια. Υπάρχουν διάφορες διαδρομές, η κάθε μια με τον δικό της βαθμό δυσκολίας. Η οργάνωση trekking δραστηριοτήτων γίνεται όλο τον χρόνο, αρκεί οι καιρικές συνθήκες να το επιτρέπουν.

Περιοχή: Ζαγοροχώρια (Φαράγγι Βίκου, Δρακολίμνη και άλλα) και Γλυκή Θεσπρωτίας (στις Πηγές του Αχέροντα).

Οργάνωση trekking δραστηριοτήτων
Paintball

Ένα από τα αγαπημένα αθλήματα τόσο των μικρών, όσο και των μεγάλων. Με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι τελικής πτώσης. Είναι άθλημα ομαδικό και σαν όλα τα παρεμφερή αθλήματα, απαιτεί δύο ή περισσότερες ομάδες συνήθως μέχρι 16 άτομα. Στόχος των ομάδων είναι να πετύχουν κάποιο συγκεκριμένο σκοπό ή να φθάσουν σε κάποιο αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα γίνεται και η προσπάθεια, να βγάλουμε όσους περισσότερους αντιπάλους εκτός παιχνιδιού. Αυτό γίνεται πυροβολώντας τους με το όπλο, το οποίο ρίχνει ειδικές μπίλιες που περιέχουν χρώμα, αλλά είναι εντελώς ακίνδυνες. Το κόστος συμμετοχής είναι ανάλογο με το πόσες μπίλιες θα ρίξουμε.

Περιοχή: Ζαγοροχώρια

Τοξοβολία

Δοκιμάστε το συναρπαστικό άθλημα της τοξοβολίας τόσο σε φυσικό περιβάλλον (δάσος ή ποτάμι) όσο και σε συγκεκριμένο πεδίο. Θέστε τους δικούς σας στόχους και δείτε κατά πόσο είστε σε θέση να τους πετύχετε.

Περιοχή: Ζαγοροχώρια

Οργάνωση δραστηριοτήτων τοξοβολίας
Ποδηλασία

Δοκιμάστε να κάνετε ποδηλασία δίπλα σε ποτάμια ή μέσα στο δάσος. Απολαύστε μοναδικές εικόνες μέσα στην φύση και γεμίστε εμπειρίες.

Περιοχή: Γλυκή Θεσπρωτίας (Πηγές Αχέροντα).

Ιππασία

Απολαύστε στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς παρέα με τα πανέμορφα αυτά ζώα, μέσα σε φυσικά τοπία.

Περιοχή: Γλυκή Θεσπρωτίας (Πηγές Αχέροντα).

Οργάνωση δραστηριοτήτων ιππασίας

Water

Scuba diving

Η αυτόνομη κατάδυση (Scuba Diving), αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία, αφού μας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψουμε έναν ξεχωριστό κόσμο. Αυτόν του βυθού. Η επαφή με το υγρό στοιχείο και η παραμονή στο βυθό για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι δυο από τα βασικά στοιχεία που κάνουν την κατάδυση περιπετειώδη και ταυτόχρονα τόσο χαλαρωτική δραστηριότητα. Περισσότερες πληροφορίες για την κατάδυση μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας εδώ.

Περιοχή: Λαγονήσι Αττικής και Ανάβυσσος

Water Activities - Worth Every Mile
Rafting

Αποτελεί ψυχαγωγική υπαίθρια δραστηριότητα, για την οποία χρειάζεται φουσκωτή σχεδία για την πλοήγηση σε υδάτινο περιβάλλον όπως αυτό των ποταμών. Για την πλοήγηση ή την κατάβαση απαραίτητα είναι η ομαδική δουλειά και η συνεργασία. Το ρεύμα του ποταμού είναι αυτό που καθορίζει την πορεία, ενώ ο οδηγός και τα κουπιά χρησιμοποιούνται για την αποφυγή των εμποδίων και για κάθε περίπτωση ανάγκης. Ο αριθμός των επιβατών καθορίζεται από το μέγεθος της βάρκας, αλλά συνήθως οι βάρκες φιλοξενούν 2-8 άτομα και τον οδηγό. Ο εξοπλισμός για την δραστηριότητα του rafting, αποτελείται από ολόσωμη ισοθερμική στολή, αντιανεμικό, σωσίβιο, κράνος και κάλτσες, παπούτσια και γάντια neoprene, για τις περιστάσεις που χρειάζονται.

Περιοχή: Ζαγοροχώρια στον Βοϊδομάτη, στις πηγές του Αχέροντα στην Γλυκή και στον ποταμό Λούσιο στην Καρύταινα.

Οργάνωση δραστηριοτήτων rafting
Canoe – Kayak

Το κανό είναι αυτό που έχει μόνο ένα κουπί και η κωπηλασία γίνεται ενώ είμαστε γονατιστοί. Το καγιάκ έχει μεγαλύτερο διπλό κουπί που καλύπτει και τις 2 πλευρές και αυτός που συμμετέχει κωπηλατεί καθιστός. Τα καγιάκ επίσης είναι μικρότερα σε μέγεθος από τα κανό, με μυτερή πρύμνη και πλώρη και συνήθως με ένα άνοιγμα. Εκεί κάθεται ο κωπηλάτης που χρησιμοποιεί διπλό μονοκόμματο κουπί, με τα πόδια απλωμένα και τοποθετημένα στο μπροστινό μέρος. Iδανικό μέσο για να ανακαλύψετε μέρη μοναδικής ομορφιάς, που αλλιώς δεν θα μπορούσατε να προσεγγίσετε. Όπως προαναφέραμε και στο trekking, η οργάνωση δραστηριοτήτων rafting & canoe μπορεί να μην είναι διαθέσιμες όλο τον χρόνο, ανάλογα τον καιρό.

Περιοχή: Ζαγοροχώρια στον Βοϊδομάτη και στις πηγές του Αχέροντα στην Γλυκή.

Hot dog monoraft

Πρόκειται για μονοθέσια ή διθέσια φουσκωτά σκάφη, αντίστοιχα με τις βάρκες που χρησιμοποιούνται στην δραστηριότητα του rafting. Το νερό που εισέρχεται στα σκάφη, κατά την διάρκεια της δραστηριότητας, αδειάζει με τον ίδιο τρόπο όπως στις βάρκες. Δεν έχουν καρίνα για να μπορούν να στρίβουν εύκολα και διαθέτουν τουλάχιστον τρεις ξεχωριστούς πλωτήρες, έτσι ώστε αν κάποιος τρυπήσει να μπορούν να συνεχίσουν με ασφάλεια την κατάβαση. Στο monoraft και στο hotdog αντίστοιχα ο επαγγελματίας οδηγός ποταμού συνοδεύει τις βάρκες στην προκαθορισμένη διαδρομή.

Περιοχή: Ζαγοροχώρια στον ποταμό Βοϊδομάτη.

Δηλώστε Ενδιαφέρον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να δηλώσετε ενδιαφέρον για την δραστηριότητα που επιθυμείτε.

© 2020-2022 - All rights reserved | Created with by Crazy Lemon