• Menu
  • Menu
travel and booking

Travel and Booking

Στην σελίδα μας παρακάτω, θα βρείτε όλους τους απαιτούμενους συνδέσμους που χρειάζεστε για να οργανώσετε το ταξίδι σας ή τις δραστηριότητες σας. Έχουμε συγκεντρώσει όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες σε μια σελίδα για την δική σας ευκολία.

Μας αρέσει να ταξιδεύουμε και να κάνουμε διάφορες δραστηριότητες. Ωστόσο άλλο τόσο μας αρέσει να συνεισφέρουμε σαν άνθρωποι. Έτσι αποφασίσαμε ότι το 50% των εσόδων που θα προέρχονται από τις εκάστοτε  κρατήσεις που εσείς κάνετε, θα προορίζεται αποκλειστικά για πράξεις αλληλεγγύης. Συνοδοιπόρος στην συγκεκριμένη πράξη και ενέργεια είναι η ομάδα “Αρχή Διαλόγου” στο Χαϊδάρι. Μετρώντας ήδη περισσότερο από 10 χρόνια ενεργής παρουσίας σε προβλήματα πολιτών του Δήμου Χαϊδαρίου και όχι μόνο. Η αρχή της ομάδας συνδέεται άρρηκτα με την αξία της αλληλεγγύης.

Φωτογραφικό υλικό από τις αντίστοιχες δράσεις και την ενεργό παρουσία της ομάδας μπορείτε να δείτε στο τέλος της σελίδας.

Booking.com

Με πληθώρα επιλογών, βαθμίδες ταξιδιώτη ανάλογα με τις κρατήσεις που έχει κάνει με απώτερο σκοπό να απολαμβάνει μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές, promo codes για σας και τους φίλους με άμεσες πιστώσεις χρημάτων και πολλά ακόμη. Ξεκινήστε τις κρατήσεις και ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες. Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές παρακάτω:


    
        Booking.com

Ferryscanner

Για ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης και για προορισμούς σε Ιταλία και Τουρκία. Άμεση εξυπηρέτηση και συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας. Για διαθεσιμότητα εισιτηρίων, τιμών και δρομολογίων δείτε παρακάτω:

Welcome Pickups

Μία από τις καλύτερες, πιο αξιόπιστες και πιο βολικές εταιρείες ταξί 5 αστέρων για τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο με βάση τις αξιολογήσεις των χρηστών σε διάφορες πλατφόρμες, όπως το Google, το Tripadvisor και το Trustpilot. Η Welcome Pickups προσφέρει εξαιρετική εμπειρία και ασφάλεια στους ταξιδιώτες της. Τοπικοί αγγλόφωνοι οδηγοί, σταθερή, προπληρωμένη αμοιβή, παρακολούθηση πτήσεων για καθυστερήσεις, υποστήριξη πελατών 24/7 + δωρεάν ακύρωση. Ελέγξτε τις επιλογές σας παρακάτω:

Omio.com

Ότι χρειάζεστε είναι ένα κλικ μακριά. Βρείτε τις καλύτερες προσφορές από τις καλύτερες εταιρείες σε τρένα, λεωφορεία, αεροπλάνα και πλοία. Μεταφερθείτε σε χιλιάδες προορισμούς σε πόλεις και χώρες στον Καναδά, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Την χρησιμοποιούμε συχνά όταν ήδη βρισκόμαστε στο εξωτερικό και θέλουμε να επισκεφτούμε κάποια γειτονική χώρα ή πόλη. Βρείτε τα δρομολόγια που σας ενδιαφέρουν παρακάτω:

Get Your Guide

Ένα site για όσους λατρεύουν τις δραστηριότητες και τις εξορμήσεις ή ακόμη και τις επισκέψεις σε μουσεία. Όλες οι διαθέσιμες δραστηριότητες και tours ανά τον κόσμο μαζεμένες σε ένα μέρος ανά ημέρα και ώρα. Μόνο πριν κλείσετε να διαβάζετε καλά τα reviews από τον κάθε πάροχο για αποφυγή τυχών παρεξηγήσεων και προβλημάτων είτε με τις παροχές είτε με την διεξαγωγή της εκάστοτε δραστηριότητας. Το έχουμε δοκιμάσει πολλές φορές από την Αφρική μέχρι την Αμερική και την Ασία χωρίς κανένα πρόβλημα.

Discover Cars

Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στις χαμηλότερες τιμές. Με παροχή υπηρεσιών σε περισσότερες από 150 χώρες, με πολλές προσφορές και συνεχόμενη υποστήριξη σε 12 διαφορετικές γλώσσες με όποιον τρόπο προτιμάτε εσείς.

Viator

Το Viator, μια εταιρεία του Tripadvisor, διευκολύνει την εύρεση και την κράτηση για όποια δραστηριότητα επιθυμείτε. Η μεγαλύτερη ποικιλία εμπειριών απ’ όλο τον κόσμο, σας περιμένει να τις εξερευνήσετε. Υπάρχει πάντα κάτι καινούργιο να ανακαλύψετε, τόσο κοντά όσο και μακριά από το σπίτι σας. Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές παρακάτω:

iVisa.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, ανάλογα με την καταγωγή σας και τον τόπο προορισμού, δείτε παρακάτω:

Kiwi.com

Το πρώτο μέρος που κάθε ταξιδιώτης συμβουλεύεται πριν από κάθε ταξίδι του. Άμεση και γρήγορη σύγκριση τιμών από αεροπορικές σ΄όλο τον κόσμο. Λατρεύουμε το φίλτρο “προς οποιοδήποτε προορισμό” που μας παραθέτει σε αύξουσα σειρά τους πιο οικονομικούς προορισμούς για τις ημερομηνίες που έχουμε θέσει. Η καλύτερη λύση για οργάνωση και booking ταξιδιού την τελευταία στιγμή. Για διαθέσιμες πτήσεις δείτε και τιμές δείτε παρακάτω:

Στο slider παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες από τις δράσεις μας:

© 2020-2022 - All rights reserved | Created with by Crazy Lemon